Se lucreaza la drumul Satu Mare – Lazuri (Foto)

Continuă lucrările de reparații și întreținere pe drumurile județene. Vineri, 6 august, pe tronsonul de drum județean cuprins între Satu Mare și Lazuri s-a așternut îmbrăcămintea astfaltică în urma lucrărilor de consolidare a fundației drumului.

Totodată, a fost constatată necesitatea reparării elementelor de siguranță a circulației care au fost deteriorate în sensul giratoriu din localitatea Lazuri. Tot astăzi, pe o lungime de 40 de km, pe DJ 193 Satu Mare-Păulești-Ambud-Culciu-Cărășeu-Valea Vinului-Pomi, au fost încheiate lucrările de tratare a burdușirilor. Se va continua cu lucrări de plombare cu mixtură asfaltică, plombare cu mixtură și criblură și colmatare a fisurilor.

Aceste lucrări de întreținere sunt foarte importante, iar efectele pozitive se vor resimți în ceea ce privește asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de siguranță”, a menționat vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, care a vizitat astăzi lucrările care se desfășoară pe cele două tronsoane.

Consiliul Județean Satu Mare a încheiat în cursul acestui an 80 de contracte subsecvente pentru lucrări de întreținere curentă și periodică a rețelei de drumuri județene pentru următoarele categorii de lucrări: plombări cu mixtură asfaltică și plombări cu emulsie, lucrări de tratatare a burdușirilor, întreținere drumuri de piatră, cosiri și defrișări, decolmatare șanțuri, lucrări de marcaje rutiere și amplasare de indicatoare rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.