Omul cu porumbei. Dovada de bunatate in inima Satmarului (Foto)

Chiar dacă lumea în care trăim a cam luat-o pe carari care nu-i fac, uneori, prea multă cinste, iată ca mai exista câte un strop de bunatate și către un om care vine sa intareasca regula.

Așa este și povestea unui satmarean care are o menire am spune noi, mai ciudată, însă din care transpare o mare de bunatate. Acesta vine în fiecare dimineața în parcul din Centrul Vechi, unde hraneste porumbeii.

Nu știu câți dintre concetățenii mei l-au văzut pe acest om … ? In fiecare dimineață, vine în parcul central al orașului, pentru a hrăni porumbeii urbei.

Vine cu bicicleta lui încărcată de sacoșe prin pasajul dinspre piața mare, până la trecerea de pietoni către parc … unde, dragele păsări îl așteaptă și-l petrec zburând în jurul lui agitate și protectoare, până la intrarea în parc (ca nu cumva vreun șofer grăbit să-l lovească … !). Poate că-n graba voastră către treburile cotidiene, nu l-ați observat, dar merită tot respectul nostru pentru bunătatea și sufletul lui minunat … !” este mesajul unul satmarean.

Speram ca în urma acestei scurte povești sa nu se „trezeasca” vreun polițist local mai aprig și sa ii aplice vreo amenda, drept răsplata pentru bunătatea lui. Ca vorba vine … cam atât ne duce capul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.