Accident mortal ! S-au rasturnat cu ATV-ul ! (Foto)

Un bărbat a murit, sâmbătă (7 august) după-amiază, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-o râpă dintre Stâna de Vale şi Coada Lacului (judetul Bihor). Pe ATV mai era și o femeie care a suferit leziuni grave.

În jurul orei 17.20, ISU Crişana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident în care au fost împlicate două persoane, aflate pe un ATV care s-a răsturnat într-o râpă între Stâna de Vale şi Coada Lacului. Din nefericire, un bărbat în vârstă de aproximativ 48 de ani a decedat”, a declarat pentru www.ebihoreanul.ro, purtatorul de cuvânt al ISU „Crisana”, Camelia Roşca.

Cealaltă victimă, o femeie de aceeaşi vârstă, a fost scoasă din râpă de salvamontişti şi de paramedici.

Femeii, care se afla în stare gravă, i s-au acordat îngrijirile care se impuneau fiind transportată ulterior cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean”, a mai precizat reprezentanta ISU.

Din păcate, ca urmare a unor leziuni grave, incompatibile cu viaţa, pilotul ATV-ului a decedat. Partenera acestuia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor și coloanei lombare şi a fost preluată de elicopterul SMURD. (…) Echipajele medicale au acordat asistenţă şi altor 2 persoane, martori ai accidentului, aflate în stare de şoc”, au transmis salvamontiştii pe pagina de Facebook „Salvamont Salvaspeo Bihor”.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.