Accident cumplit ! O fata de 15 ani a murit ! (Foto&video)

O adolescenta de 15 ani a murit în noaptea de joi, 5 spre astăzi, 6 august, în urma unui accident cumplit între două BMW-uri. Tragedia a avut loc în Borsa.

Accidentul s-a produs pe DN18, după ce maşina în care se afla fata de 15 ani (din comuna Moisei), condusă de iubitul fetei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a derapat într-o depăşire. Maşina s-a răsucit pe şosea şi a fost spulberată de un alt BMW, model X6.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus în totalitate, iar tinerii aflaţi în interior au fost striviţi.

În autoturism erau 4 tineri, toți din Borșa. La volanul autoturismului BMW seria 7 se afla iubitul fetei decedate, un tânăr în vârstă de 20 ani. Yasmina urma să își serbeze ziua de naștere peste câteva zile. Urma să împlinească 15 ani. În mașina erau încă doi tineri: o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani.

Trei persoane au fost găsite inconştiente de pompierii de la Descarcerare, medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Maramureş.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să scoată victimele din fiarele contorsionatele ale maşinilor. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fata în vârstă de 15 ani, din comuna Moisei.

Alte două victime, găsite inconştiente, au fost resucitate la locul accidentului.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Sursa: www.emaramures.ro

2 Comentarii la "Accident cumplit ! O fata de 15 ani a murit ! (Foto&video)"

  1. Pingback: Imagini de la accidentul mortal care a curmat viata unei fete de 15 ani (Video) » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.