Lebada implineste 30 de ani ! Care este cheia succesului ? (Foto)

Este vorba despre un nume născut în județul Satu Mare, cu capital sută la sută sătmărean. În cei 30 de ani de existență, firma sătmăreană a fost, este și va fi cel mai fidel partener al sătmărenilor. Cu servicii și produse la cel mai înalt nivel. Povestea „Lebada” a început în 1991.

Brandul Lebăda este ideea sătmărenilor Vasile și Gheorghina Pașca. Aceștia au pornit de jos și au pus bazele firmei în anul 1991. Mai exact, de la un mic magazin din municipiul Satu Mare, la începutul anilor ‘90, și a ajuns în prezent la un număr de 12 spații comerciale. Peste ani, Lebăda a devenit mai mult decât un brand.

Lebăda are peste 30 de angajaţi şi este lider pe segmentul amenajărilor interioare și exterioare în județ. Acum sunt 5 spații comerciale în localitățile Satu Mare, Baia Mare și Carei. Sub brandul Lebăda se vând un număr de 4.600 de produse, de la instalații electrice, încălzire, finisaje interioare și exterioare și până la ciment, var, cărămidă și țiglă.

In perioada 2014 – 2015 s-au pus bazele fabricii de la Valea Vinului, care produce vopsele sub brandul Faur. Aici, formulele vopselelor „Faur” și „Elfenbein” – vopsea premium – sunt proiectate și perfecționate în laboratorul chimic al fabricii și sunt produse cu utilaje de mare performanţă. Sunt vopsele lavabile pentru interior și exterior și tencuieli decorative.

Am început de jos, am început cu partea de comerț, iar după o perioadă de timp ne-am gândit să facem o investiție în producție, ca să nu fim nevoiți să importăm produsele. Ne gândeam inclusiv la balanța de plăți a României, să dăm de lucru oamenilor noștri, să nu mai plece tinerii afară, ci să rămână să lucreze pentru țara în care trăim. Este primul pas, dar sperăm să putem face și alți pași în viitor, să fim mândri și să putem merge înainte”, a declarat directorul Lebada, Vasile Pașca.

Folosind experiența acumulată, creștem cu atenție un personal calificat, bine motivat și implicat în politica firmei de asigurare a calității în toate direcțiile de activitate pe care aceasta le abordează și avem convingerea că vom putea răspunde competent tuturor solicitărilor clienților noștri. Misiunea Lebăda este de a oferi cea mai simplă, convenabilă şi eficientă metodă pentru satisfacerea cerințelor clienților. De 30 de ani, mai mult decât amenajare interioară, personalitate!”, spune Cristian Pașca, reprezentantul firmei Lebăda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.