I-au prelungit mandatul ! Mai are 6 luni !

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Satu Mare din cadrul Serviciului teritorial Oradea al DIICOT a procurorului Elena Ioana Bălaj Chendereș. Aceasta va rămâne în funcție încă 6 luni, începând cu 2 septembrie, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii.

Elena Ioana Bălaj Chendereș a fost numită la șefia biroului din Satu Mare al DIICOT în 2018, cu un mandat de 3 ani. După expirarea acestuia, în luna februarie 2021, CSM a aprobat delegarea în aceeași funcție a magistratului sătmărean, pentru cel mult 6 luni.

Elena Ioana Bălaj Chendereș a intrat în magistratură în 2009, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare. A devenit prim-procuror al acestei unități de parchet, iar în iulie 2016 a fost numită prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Atunci a promovat cu media 8,13 un concurs organizat în vederea ocupării funcţiilor de conducere a judecătorilor şi procurorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.