Captura mare la iesirea din Ciuperceni (Foto)

Polițiștii de frontieră din Satu Mare, la ieşirea din localitatea Ciuperceni, au efectuat semnalele regulamentare de oprire în trafic a unei autoutilitare, înmatriculate în România.

Mașina era condusă de către un maramureşean, în vârstă de 31 de ani. La controlul sumar al autovehiculului, polițiștii de frontieră au observat că în compartimentul de marfă sunt mai multe colete voluminoase ambalate în folie neagră.

Maşina a fost condusă la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Satu Mare, iar în urma controlului efectuat asupra acesteia, polițiștii de frontieră au descoperit o cantitate totală de 14.990 pachete de țigări, provenite din magazine de tip duty free ori netimbrate. Întreaga marfă, în valoare de 175.383 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autovehiculul, a cărui valoare a fost estimată la 16.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu privire la săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În continuarea cercetărilor, şoferul maşinii a fost reţinut  pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de arestarea preventivă .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.