Cum va fi vremea pana in 15 august ? Ce prognozeaza meteorologii ?

ANM a emis o prognoză meteo pentru perioada 2-15 august. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, temperaturile vor mai scădea la nivelul întregii țări, iar în unele regiuni vremea va deveni mai răcoroasă.

Temperatura aerului va avea valori mai ponderate decât în săptămânile anterioare, cu maxime în medie de 26…30 de grade, iar în zilele de 6 şi 7 august vremea va fi local chiar răcoroasă, cu 22…25 de grade în orele după-amiezii. În această perioadă minimele nocturne, în marea lor majoritate, se vor încadra între 12 şi 15 grade. O încălzire a vremii este estimată pentru intervalul 8 – 10 august când vor fi şi valori de peste 30 grade în vestul regiunii, urmând ca până la finalul celor două săptămâni de prognoză să se înregistreze temperaturi în jurul celor climatologic specifice.

În zilele de 5 şi 6 august ploile vor fi frecvente şi posibil mai însemnate cantitativ, iar în restul perioadei de referinţă se vor semnala local fenomene asociate instabilităţii atmosferice, cu probabilitate mai mare în 2 august şi după data de 10 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.