Buletine cu cip pentru toată România! Florin Cîțu a făcut anunțul: Care este planul Guvernului

Într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului, premierul Florin Citu şi-a exprimat convingerea că proiectul privind Cartea Electronică de Identitate, lansat recent la Cluj-Napoca, va fi extins la nivel naţional.

Totodată, el a subliniat faptul că acesta este un pas mare pentru digitalizarea serviciilor publice, menționând că proiectul va fi extins într-un termen de 18 luni, pentru ca toți cetățenii țării să poată beneficia de noua carte electronică.

Florin Cîțu a subliniat faptul că noul document oferă mai multă siguranță cu privire la datele cetățenilor, arătându-se extrem de mulțumit de entuziasmul românilor.

Foarte bună iniţiativa Ministerului Afacerilor Interne de a lansa proiectul pilot pentru emiterea Cărţii Electronice de Identitate, în municipiul Cluj-Napoca! Viitorul este al digitalizării şi al informatizării serviciilor publice!

Sunt convins că vom extinde acest proiect la nivel naţional, în termenul stabilit de 18 luni, astfel încât toţi românii să poată beneficia de Cartea Electronică de Identitate, un document ce oferă mai multă siguranţă privind datele cetăţenilor. România, hai că se poate!”, a afirmat Florin Cîţu, marţi, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.