Avansări in grad la pompieri

Au înaintat în grad 76 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare. Festivitatea organizată cu prilejul avansării în grad, la termen, a celor 9 ofițeri, unui maistru militar și 66 de subofițeri, a avut loc, în cursul zilei de ieri, 2 august, într-un cadru restrâns.

Dintre cei 9 ofițeri avansați, unul a primit gradul de colonel, unul gradul de locotenent – colonel, 2 gradul de maior, iar ceilalți 5 gradul de locotenent.

Un maistru militar a primit gradul de maistru militar clasa a III-a, iar cei 66 de subofițeri pompieri militari avansați la termen au primit noile grade, după cum urmează: 5 – gradul de plutonier adjutant şef, 55 – gradul de plutonier adjutant, 3 – gradul de plutonier major şi 3 – gradul de plutonier.

Noile grade militare le-au fost înmânate celor avansați de către inspectorul șef, colonel Dima Nicolae, care i-a felicitat pe colegii noștri pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. De asemenea, acesta le-a urat multă sănătate pentru a spori în muncă și pentru a demonstra curajul si devotamentul de care au dat dovadă până acum și în viitor.

Al doilea moment al ceremoniei a fost marcat de trecerea în rezervă a unor cadrelor militare, respectiv prin încetarea raportului de serviciu a unui personal contractual civil.

Au fost trecuți în rezervă, cu drept de pensie, 2 ofițeri, 19 subofițeri și un personal contractual civil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.