Antrenorul Olimpiei Satu Mare, implicat intr-un accident. Vezi detalii (Foto)

Antrenorul Olimpiei Satu Mare, Ioan (Lulu) Dragomir a fost implicat sâmbăta (31 iulie) după-amiaza, într-un accident de circulatie ce a avut loc pe Valea Oltului. Vinovat de producerea accidentului a fost un sofer care, dupa primele informatii, ar fi adormit la volan si a intrat frontal in masina condusa de Lulu Dragomir.

Suntem toți o familie

Când unul dintre noi trece printr-o încercare, suferim toți împreună, de parcă durerea se transmite la fiecare din noi. Ca niște vene nevăzute, prin care curge sânge galben-albastru și care nu țin cont de kilometri sau de alte lucruri temporale.

Suntem alături de antrenorul echipei noastre, Lulu Dragomir. Acesta a fost implicat la întoarcerea din concediul de odihna într-un accident rutier care din fericire nu s-a soldat cu victime. O familie, două culori și o singură dorință: să fim toți sănătoși și victorioși!” au scris cei de la Olimpia pe pagina de Facebook.

Traficul pe Valea Oltului a fost blocat sâmbătă după-amiaza din cauza unui accident petrecut în localitatea Râul Vadului, Câineni, scriu jurnalistii de la www.turnulsfatului.ro. În accident au fost implicate două autoturisme, impactul soldandu-se cu patru răniți, printre care și un copil de 4 ani.

Cele trei persoane aflate în una dintre mașini au fost preluate de echipajele de salvare venite de la Sibiu. Fetița în vârstă de 4 ani, care a suferit un traumatism facial a fost preluată de SMURD Sibiu împreună cu tatăl, care a sugerat politraumatisme, transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Echipajul SAJ Sibiu a preluat mama, care prezintă o fractură de membru superior drept.

O altă persoană, din cealaltă mașină, a fost evaluată de SMURD Brezoi. Aceasta are excoriații și a refuzat transportul la spital.

Potrivit IPJ Vâlcea, șoferii nu au consumat alcool.

Sursa: www.turnulsfatului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.