Istvan Uszkai, victima accidentului din Tasnad, are nevoie de ajutor

Un tânăr de 25 de ani din Tasnad are nevoie de ajutor, după ce în urma unui accident petrecut în ziua de 19 iulie, i-a fost amputata jumatate din laba piciorului stang. 

Istvan Uszkai, Mici, cum îi spun prietenii, trece prin cumpăna vieții sale. Asta pentru că, se întâmplă uneori în viață, ca pasiunile să ne aducă cele mai mari nenorociri. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Mici, un împătimit al motoarelor, pentru care ziua de 19 iulie a fost una fatidică.

Tânărul de 25 ani a fost implicat într-un grav accident rutier, în orașul Tășnad, când, la efectuarea unui viraj în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu o autospecială.

Mici a suferit imediat după accident o amputație posttraumatică, pierzându-și ½ din laba piciorului stâng.

Internat la Chirurgie Plastică în Spitalul Municipal din Satu Mare, acesta a trecut, până acum, prin două intervenții chirurgicale, însă medicii spun că va mai avea nevoie și de alte operații.

Întrucât costurile cu spitalizarea și cu operațiile nu sunt suportate de către CAS (pentru că a fost accident rutier), noi, prietenii, încercăm să mobilizăm pe cei care vor și pot să ajute financiar pentru a-l ajuta pe Mici cu cheltuielile mult prea mari pe care va avea de le suportat atât pe durata internării, cât și pentru reabilitarea ulterioară.

Nu rămâneți indiferenți la suferința lui și întindeți o mână de ajutor după posibilități!

Vă suntem recunoscători pentru sprijinul acordat!

Donațiile le puteți face in contul mamei:

Maria Uszkai

RO34BTRLRONCRT0390254101” este textul unui mesaj postat de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.