Trei concerte în week-end la Satu Mare

Primăria Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu au scopul comun de a încărca weekendurile de vară cu evenimente, experiențe noi și plăcute pentru sătmăreni.

Pentru acest weekend, oferim sătmărenilor următoarele programe:

Vineri, 30 iulie de la ora 20 copii se vor putea distra alături de Caravana ANIMA, în parcul UFO din cartierul Micro 17.

Ziua de vineri va fi încheiată cu un concert acustic susținut de o trupă îndrăgită de mulți sătmăreni. Echipa Hey Roop ne va încânta cu piese rock în formă acustică de la ora 21, tot în parcul UFO din cartierul Micro 17.

Duminică, 1 august de la ora 20 în Red Hat Yard, publicul sătmărean se poate bucura de concertul celor de la Canarro. Formația va cânta în format acustic și va prezenta piese swing, manouche și gipsy jazz, de aceea concertul de duminică va fi o excursie muzicală în jurul lumii.

Intrarea la evenimente este gratuită, acestea fiind organizate cu public pe scaune, totodată vor fi respectate distanțarea socială și toate reglementările impuse la momentul actual.

Centrul Cultural lansează programul de voluntariat și se adresează pe această cale tinerilor care își doresc să acumuleze experiență în organizare: ”Suntem printre cele mai dinamice echipe de organizare din oraș. Dacă vrei să câștigi experiență în organizare de evenimente și management de proiecte, dacă nu îți este greu să mai duci vreo 2 scaune sau o apă pentru artist, dacă știi deja că te va ajuta o diplomă de voluntariat, caută-ne pe www.gmz.ro/voluntar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.