Barbat curentat pe stalp. Au fost chemati pompierii (Foto)

Un bărbat a fost curentat astăzi, 30 iulie, pe un stâlp din localitatea bihoreana Cheriu, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro. Pompierii l-au coborât pe bărbatul de 35 de ani de pe stâlp, acesta aflându-se în stare de inconştienţă.

În jurul orei 15.05, ISU a fost anunţat cu privire la faptul că o persoană aflată pe un stâlp de electricitate în localitatea Cheriu s-a electrocutat, aceasta aflându-se în stare de inconştienţă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea. Pompierii militari au acţionat cu autoscara şi l-au dat jos de pe stâlp, predându-l echipajului medical, care i-a acordat îngrijirile care se impuneau şi l-a transportat la UPU”, a precizat mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

Deocamdată nu se ştie în ce context a urcat bărbatul pe stâlpul de electricitate. Din primele informaţii, se pare că era angajat al unei firme private care execută lucrări de instalaţii electrice.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.