Speranță pentru Liviu. S-a achitat avansul pentru aparatele speciale

Grație sătmărenilor generoși, Liviu a reușit să achite avansul pentru aparatele auditive de care are atât de mult nevoie. Mai este nevoie de încă 5.000 de lei pentru ca tânărul sătmărean să poată să achiziționeze dispozitivele de ultimă generație.

Pe data de 20 iunie, Asociația SamCivica a dat startul unei campanii de strângere de fonduri pentru Liviu, un tânăr sătmărean de 21 de ani care s-a născut cu probleme auditive și care a crescut în sistemul de protecție socială din municipiul Satu Mare.

Liviu ar avea șansa să audă, iar ulterior să își dezvolte abilitățile de comunicare, grație unor dispozitive auditive de ultimă generație. Costurile celor două aparate se ridică la 17.000 de lei, sumă care depășește cu mult posibilitățile financiare ale lui Liviu.

SamCivica a decis să vină în sprijinul său prin lansarea unui apel umanitar, menit să strângă întreaga sumă necesară achiziționării dispozitivelor.

A trecut puțin peste o lună de la debutul campaniei, iar grație sătmărenilor inimoși, care au dat dovadă de solidaritate și generozitate, s-a reușit strângerea a 70,5% din suma necesară. Peste 12.000 de lei s-au adunat în contul lui Liviu din partea celor care nu au rămas indiferenți la soarta sa.

Dorim să mulțumim tuturor celor care, din puținul lor, au decis să doneze pentru Liviu. Ne-am bucurat că am văzut atât de multe dovezi de solidaritate. Pentru Liviu, cele două aparate înseamnă șansa la o viață mai bună, înseamnă noi oportunități profesionale, dar și o îmbunătățire a vieții personale și a vieții sociale. Noi ne angajăm să fim alături de el și în perioada următoare, să îl ajutăm să își dezvolte abilitățile de comunicare. Este foarte dificil pentru noi să înțelegem cât de greu este pentru Liviu să comunice într-o societate care, ca să fim sinceri, este prea puțin pregătită să vină în sprijinul persoanelor cu deficiențe de auz”, a precizat secretarul general al SamCivica, Mihai Marcocean.

Din suma deja strânsă, Liviu a achitat avansul pentru cele două aparate de care are nevoie.

Suntem convinși că sătmăreni cu suflet mare ne vor ajuta în continuare să strângem și cei 5.000 de lei de care Liviu mai are nevoie pentru a cumpăra dispozitivele.

Facem apel la sătmăreni și îi rugăm să vină alături de noi, astfel încât să-i putem deschide lui Liviu ușa spre o lume la care până acum nici nu a avut curajul să spere.

Donațiile se pot face în contul deschis în RON la Banca Transilvania

Titular cont: Canalas Liviu

Cont în RON: RO37BTRLRONCRT0373513302.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.