Lucrarile la drumul Beltiug – Hodod – limita de judet Salaj, in intarziere

Prezent pe șantierul deschis în cadrul proiectului de modernizarea a DJ108R din DN 19A Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare – Dj 108P – DJ 196 Corund – Bogdand – Hodod limita de județ Sălaj, președintele CJ, pataki Csaba a solicitat urgentarea lucrarilor.

Scopul principal al vizitei de lucru în teren a fost acela de a atrage atenția constructorilor pentru a urgenta lucrările, acestea fiind cu mult întârziate. Întâlnirea dintre beneficiar, proiectant, executant, diriginte de șantier și primarii localităților implicate a vizat teme precum îngrijorarea conducerii Consiliului Județean Satu Mare legată de depășirea termenelor din graficul de execuție stabilit, fapt ce afectează zeci de gospodării.

De asemenea, s-au stabilit accesele către terenurile agricole, modul în care se va face devierea traficului greu, dar și cum se va circula pe poduri astfel încât să nu se închidă circulația.

Investiția, care se întinde pe o lungime de 38 de km, va lega două drumuri naționale, facilitând accesul către Zalău, Cluj-Napoca și Baia Mare. Traseul drumului modernizat va dezvolta legăturile turistice către cramele din Beltiug și Dobra, ștrandul din Beltiug, conacul Degenfeld și castelul Wesselényi din Hodod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.