Cum s-a intamplat tragedia de pe DN 19 Oradea – Carei ? Concluzia politistilor (Foto)

Poliţiştii au ajuns la primele concluzii în urma accidentului de azi dimineața de pe DN 19 Oradea – Carei. In urma impactului o femeie în vârstă de 46 de ani a murit.

Tragedia s-a produs după ce femeia, aflată la volanul unui autoturism Renault, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, pe carosabil umed.

Dispeceratul Poliţiei Rutiere a fost sesizat în jurul orei 8.55 că s-a produs un accident pe DN19 în afara localităţii Oradea. Ajuns la faţa locului, echipajul de poliţie rutieră a constatat că la kilometrul 8+430 metri a avut loc un accident grav de circulaţie soldat cu decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 46 de ani”, a precizat comisarul-şef Alin Gherman, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Oradea.

Masina a pătruns pe contrasens şi a lovit TIR-ul. „Această conducătoare auto, circulând dinspre Oradea, pe un carosabil umed, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, a pătruns pe sensul opus unde a avut loc impactul violent cu autotrenul format din cap tractor şi semiremorcă care circula dinspre Biharia”, a declarat comisarul-şef Alin Gherman, şeful Poliţiei Rutiere Oradea.

Autoturismul Renault a ajuns în şanţ. Circulaţia în zonă a fost oprită pe ambele sensuri.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.