Au inceput inscrierile pentru Centrul de Copii si Juniori Olimpia

Azi s-a dat startul inscrierilor pentru grupele de juniori Olimpia. Centrul de Copii si Juniori Olimpia va functiona la Stadionul „Somesul” din Satu Mare, iar de coordonarea acestuia se va ocupa antrenorul si fostul mare jucator al clubul galben-albastru, Ion „Lulu” Dragomir.

Proiectul nostru a avut de la inceput ca fundament ce poate oferi orasul si judetul Satu Mare fotbalului, dar si ce poate fotbalul sa ofere tuturor satmarenilor. Sunt convins ca pentru multi dintre noi, sunt foarte putine lucruri care se pot compara cu momentul cand iti vezi copilul imbracand tricoul Olimpiei, la orice nivel. De aceea, pasul urmator, crearea unei academii de fotbal unde tinerele talente din Satu Mare sa poata invata tainele fotbalului sub bagheta si indrumarea unor glorii din istoria Olimpiei, a fost unul firesc si necesar. Copii talentati din Satu Mare nu vor mai fi nevoiti sa plece in alte orase pentru a incepe o cariera in fotbal. Vom aveam un Centru de Copii si Juniori al satmarenilor si pentru satmareni”, a declarat Cosmin Miclaus, presedintele Clubului Olimpia Satu Mare.

Clubul Olimpia isi deschide portile pentru toti copii si juniorii din judetul Satu Mare, urmand sa fie create grupe de juniori Under7, Under9, Under 11, Under 13 si Under 15.

Pentru înscrieri și detalii, satmarenii au la dispozitie urmatorul numar de telefon 0771499872 (Bathory Ștefan).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.