Adolescentul care a injunghiat un tanar in Satu Mare, eliberat de judecatori (Foto)

Tânărul în vârsta de 16 ani, reținut pentru injunghierea unui tânăr de 19 ani, în fata unui bloc din Satu Mare, a fost eliberat din arest, de către judecători. Decizia este contestata de un grup de tineri care au și inițiat o petitie, cerand dreptate în acest sens.

Pana în prezent, petitia a fost semnata de aproape 500 de persoane.

Salutare oameni buni. Vreau sa va anunț ca în noaptea dinspre 24 spre 25 iulie Ciprian în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat fiindu-i aplicate 4 lovituri de cuțit care i-au perforat mai multe organe spun cei de la presa, de un minor în vârstă de 16 ani în cazul căruia nu s-a aplicat nici o lege sau sancțiune și a fost pus în stare de libertate. Vrem dreptate. Sa se facă ce se așteaptă oamenii buni ca un om sa moara și după aceea sa se facă dreptate ?” este textul petitiei.

Va reamintim ca in noaptea de sâmbăta, 24 spre duminica, 25 iulie, polițiștii au fost anuntati că în fața unui bloc din Satu Mare persoane necunoscute ar fi agresat un tânăr.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în urma unui conflict spontan tânărul, de 19 ani, ar fi fost înțepat în zona abdominală cu un corp ascuțit de către un minor, de 16 ani, din municipiul Satu Mare.

S-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, însă în urma examinării medico-legale specialiștii au concluzionat faptul că leziunile suferite i-au pus victimei viața în pericol, fapt pentru care s-a dispus schimbarea încadrării și efectuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.


Un Comentariu la "Adolescentul care a injunghiat un tanar in Satu Mare, eliberat de judecatori (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.