Accident teribil. O tanara de 19 ani a murit (Foto&video)

Maria, o tânăra de 19 ani a rămas incarcerata în mașina, in urma unui impact frontal cu o autoutilitara. Accidentul a avut loc luni, 26 iulie, in Baia Sprie. Azi dimineața, tânăra a decedat la spital.

Este vorba de o tânără de 19 ani, Maria, din Baia Sprie, care a decedat în această dimineaţă la spital. Tânăra îşi dăduse bacalaureatul în această vară. Ea se afla în maşină cu mama sa, profesoară, şi fratele ei. Mai aveau 200 de metri până să ajungă acasă când s-a produs nenorocirea.

Polițiștii din Baia Sprie au constatat că un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unei autoutilitare, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o tânără de 19 ani din Baia Sprie.

Ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerului din dreapta față a autoturismului, care au fost transportați la Spitalul Județean Baia Mare în vederea efectuării de investigații.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ulterior, în urma leziunilor suferite, din păcate, azi, 27 iulie, tânăra de 19 ani a decedat la Spitalul Județean Baia Mare.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.