Starea victimelor accidentului mortal de pe DN 19 Oradea – Satu Mare (Foto)

Trei dintre cei cinci răniți (șoferul Mazda, pasagera lui și o fată cu vârsta în jur de 15-16 ani), au fost internați la secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean, titreaza jurnalistii de la www.bihon.ro. Celelalte două victime, un băiat de 15 ani (pasager în Mazda) și o altă fată cu vârsta de 15 ani, au fost transferate la secția de Pediatrie de la Spitalul Curteanu.

Potrivit doctorilor, scare conducea Mazda a suferit un traumatism toracic și o fractură la femurul stâng. Băiatul șoferului din Mazda a suferit un traumatism abdominal și era suspect de ruptură de splină și avea și un traumatism la umăr, a transmis pentru Bihon, dr. Mircea Uiorean.

Pasagera din dreapta șoferului din Mazda, internată la ATI Județean, a suferit fracturi costale, de vertebre, contuzie pulmonară și fractură la nivelul antebrațului drept, a informat dr. Mircea Uiorean.

O minoră, cu vârsta de circa 15 ani, aflată în Mercedes, a suferit o fractură de mandibulă, cu traumatism cranio-facial și abdominal și a rămas la ATI de la Spitalul Județean. Cealaltă fată, cu leziuni mai ușoare (contuzie bilaterală de gleznă) a fost transferată la Pediatrie, a informat aceeași sursă.

Accidentul rutier s-a produs duminică dimineață pe DN19, în afara localității Biharia. În accident au fost implicate două autoturisme, o Mazda, condusă de un bărbat de 45 de ani din județul Harghita și un Mercedes, condus de un bărbat de 38 de ani din Salonta.

Sursa: www.bihon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.