Accident cu doi morti. Un copil de 4 ani printre victime (Foto)

Două masini s-au tamponat azi (25 iulie) dimineata pe DN 19 Oradea-Carei, la ieşire din Biharia. În urma impactului două persoane au murit, între care un copil, o alta este în stare critică la UPU, iar alte 4 au fost rănite, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro

Pentru salvarea victimelor, ISU Crişana a mobilizat de urgenţă la faţa locului 4 echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţă B SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-a solicitat de asemenea intervenţia elicopterului SMURD”, a transmis maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. Potrivit acesteia, „din cele 7 victime, din nefericire, două au decedat, una dintre acestea fiind un minor, în cazul căruia au fost efectuate manevre de resuscitare, însă fără rezultat”. Este vorba despre un copil de 4 ani.

În urma accidentului traficul rutier pe DN 19 Oradea – Carei a fost blocat înainte de intrarea în Biharia.

În acest moment traficul este blocat și deviat pe ruta ocolitoare: DN 19 Biharia, DJ 767 Cauaceu – Cetariu, Paleu, Oradea –Real 2”, a declarat pentru BIHOREANUL, ofițerul de presă al Poliției Bihor, Ioana Lascău.

Polițiștii rutieri aflați la fața locului efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.