Una dintre cele mai apreciate voci feminine din România, în recital extraordinar la Carei

Paula Seling va susține un recital acustic extraordinar la Teatrul Municipal Carei. Vineri, 30 iulie, de la ora 19.00, iubitorii muzicii de calitate sunt invitați la un eveniment de excepție, în compania unei voci unice, unei artiste care impresionează prin eleganță, stil, talent și timbru vocal unic.

În deschiderea evenimentului, proiectul muzical Acoustic Station, format din Bogdan Georgescu(chitară bass), Bianca Oneț(voce), Szűcs József(chitară acustică), Marius Georgescu(percuție) va susține un recital în care va prezenta publicului prelucrări din repertoriul internațional, în stil propriu, cu influențe de bossa nova, jazz, pop. Bianca Oneț este o apariție surprinzătoare, o voce tânără, unică, cu o personalitate care transmite publicului foarte multă energie.

Intrarea la eveniment este liberă, dar este condiționată de o rezervare telefonică prealabilă. Locurile sunt limitate! Informații și rezervări la numărul de telefon: 0261.865.006.

Paula Seling este solistă, compozitoare, producător muzical, prezentator TV, artist, născută într-o zi de Crăciun. A început să studieze pianul de la vârsta de 6 ani, câștigând câteva premii ca și pianist. La vârsta de 10 ani a susținut primul minirecital ca și solist vocal, acompaniată de corul școlii. De atunci a câștigat aproape toate trofeele festivalurilor de muzică din România. Din 1998 și până acum a lansat peste 17 albume solo, atât cu muzică pop, dar și de colinde și muzică religioasă, multe dintre acestea fiind scrise, orchestrate și produse de ea. A colaborat cu studiourile Disney/Pixar pentru câteva filme de animație.

De-a lungul timpului a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală și a cântat pe scene alături de mari interpreți. A reprezentat de două ori, alături de Ovi, România, la Eurovision, unde în 2010 a reuși să obțină locul 3. Din 2008 are propria casă de producție. Este absolventă a Conservatorului din București, secția de Compoziție Jazz, Muzică Ușoară. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.