A ucis un tanar in centrul Satmarului ! Judecatorii de la Curtea de Apel i-au redus pedeapsa ! (Foto) !

Vasile Anderson Sere, bărbatul care a înjunghiat mortal un tânăr de 29 de ani din Satu Mare, a fost condamnat definitiv la 13 ani de închisoare. Pedeapsa este mai blândă decât cea aplicată de instanța de fond, care l-a trimis după gratii pentru 20 de ani.

Sere este obligat să plătească daune de aproape o jumătate de milion de euro familiei victimei, dar, fiind cunoscut ca om al străzii, nu are din ce să achite acești bani, scriu cei de la www.bihorjust.ro

Crima de care este acuzat Vasile Anderson Sere, în vârstă de 34 de ani, s-a petrecut pe 28 august 2020, in centrul municipiului Satu Mare. La un moment dat, fără niciun motiv, ucigașul s-a pus în fața unui bărbat de 29 de ani, din Ardud, și a prietenei sale, pe trotuarul din fața unei pizzerii. Venit în zonă cu câțiva prieteni, tânărul și-a continuat drumul spre o trecere de pietoni, moment în care Sere i-a adresat cuvinte jignitoare. Victima s-a întors spre agresor, moment în care acesta din urmă a scos un cuțit și i l-a împlântat în piept.

Prietena victimei a apelat serviciul unic de urgență 112, însă fiind foarte afectată de cele întâmplate nu a reușit să vorbească la telefon, în acest sens fiind ajutată de către o angajată a pizzeriei care a anunțat incidentul”, au explicat procurorii.

Mai mulți angajați ai localului, care au văzut ce s-a întâmplat, i-au acordat victimei îngrijiri până la sosirea Ambulantei, încercând să oprească sângerarea. Transportat la spital, tânărul înjunghiat a murit.

Criminalul a aruncat cuțitul într-un coș de gunoi, dar, prins de polițiști la scurt timp după comiterea faptei, și-a recunoscut fapta. Procurorul a cerut pedeapsa maximă pentru Vasile Anderson Sere, iar în primă instanță, pe 25 martie 2021, Tribunalul Satu Mare l-a condamnat la 20 de ani de închisoare plata unor daune morale în valoare de 480.000 de euro familiei victimei.

Sursa: www.presasm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.