Tren de marfa deraiat. Calatoria satmarenilor spre litoral, afectata

20 de trenuri au fost afectate de blocajul generat de deraierea trenului de marfă pe Magistrala Constanţa – Bucureşti. Intârzierile estimate ca urmare a devierii traficului au fost de câteva ore ore, precizează CFR Călători.

Printre trenurile afectyate a fost și una pe reteua Fetesti – Satu Mare.

In noaptea de 21 spre 22 iulie, trenul IR 1945 se anulează pe distanţa Feteşti – Satu Mare şi va circula pe ruta deviată Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Satu Mare, iar trenul IR 1931 se anulează pe distanţa Feteşti – Oradea şi va circula pe ruta deviată Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Oradea.

Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București – Constanța, dar la Fetești traficul este redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

Echipele de intervenție ale CFR SA au reușit până acum să repună pe șină toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să termine lucrările de reparații la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenții în zona deraierii sunt încă în desfășurare”, transmit reprezentanții CFR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.