Si-a omorat iubita, apoi i-a plimbat cadavrul cu masina (Foto)

Si-a omorât iubita şi i-a plimbat cadavrul pe autostradă până l-a oprit Poliţia. Este cazul unui roman de 46 de ani, stabilit în Germania, Aurel Adrian Prodan.

Bărbatul este originar din Huși. Acesta a fost arestat de poliţiştii germani, după ce şi-a ucis iubita şi apoi i-a plimbat cadavrul cu maşina, pe o autostradă, între oraşele Reichenau și Stuttgart.

Povestea lui Aurel Prodan a început în anul 2015, atunci când a omorât un bărbat, în Huşi. Cu toate acestea, el a fost lăsat în libertate, iar în prezent se stabilise în Germania, împreună cu iubita lui, o femeie în vârstă de 46 de ani.

Femeia venise din Spania pentru a fi împreună cu el, însă de curând se despărţise de el, tocmai din cauza faptului că era violent. Barbatul s-a răzbunat pe femeie şi a înjunghiat-o cu un cuţit.

Criminalul i-a şocat pe poliţiştii germani, după ce aceştia l-au tras pe dreapta.
A icis-o pe femeie, apoi i-a pus cadavrul într-o maşină şi a plecat la drum. Pe o autostradă, între oraşele Reichenau și Stuttgart, românul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliţie.

Bărbatul de la volan era plin de sânge. După crimă, el s-a tăiat singur cu acelaşi cuţit, în zona gâtului. Pe bancheta din spate a maşinii, polițiștii au descoperit cadavrul femeii.

Criminalul a fost transportat la spital, acolo unde medicii i-au salvat viaţa. Din nefericire, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.