Electrolux pe val. Ce spun cifrele ?

Fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare a exportat anul trecut electrocasnice de 441 mil. lei, plus 10%, titreaza Ziarul Financiar. În acest an, suedezii au un buget de investiţii de 14 mil. lei şi vor introducerea în producţie a unei tehnologii noi.

În 2020, pandemia a adus multe provocări şi schimbări, ne-a oferit lecţii din care am învăţat şi a adus deopotrivă şi multe oportunităţi, iar acum, în 2021 ră­mânem conectaţi la tot ce se întâmplă (…).  Dacă ne raportăm la cererea din piaţă, în 2020 am observat o creştere a vânzărilor pe maşini de gătit, în special pe plitele încorporabile şi pe aragazuri, ceea ce a dus la o producţie mai mare înregistrată la fabrica Electrolux de la Satu Mare. Iar acest trend a continuat şi în primul semestru din 2021”.

Fabrica de aragazuri Electrolux din Satu Mare a exportat anul trecut electrocasnice de 441 mil. lei, plus 10%. Grupul suedez are pe piaţa locală atât operaţiuni de import şi distribuţie, cât şi de producţie, la Satu Mare.

În fabrica locală sunt realizate plite şi aragazuri. Pe piaţa din România, suedezii au însă şi alte bunuri, aduse din celelalte fabrici ale grupului. Tot businessul este operat pe o singură entitate juridică ce a avut afaceri de 834 milioane lei în 2020, plus 12%. Din totalul cifrei de afaceri, producţia locală reprezenta peste 70% în anii anteriori.

Sursa: www.zf.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.