Satmareanca felicitata de Centrul Cultural al MAI (Video)

Satmareanca Iulia Andreea Vilceanu a fost felicitata de Centrul Cultural al MAI. Institutia a distribuit un videoclip al satmarencei, considerant ca tanara are o voce angelica.

Astăzi, vă propunem să ascultaţi o voce angelică, continuând tradiţia promovării tinerelor talente din rândul copiilor colegilor noştri din Ministerul Afacerilor Interne. Colega noastră de la Satu Mare, Claudia – Monica Alexan este mama unei tinere pline de talent – Iulia Andreea Vîlceanu, o voce încântătoare care încearcă să se impună în peisajul muzical autohton şi nu numai” spun cei de la Centrul Cultural al MAI.

Villia (Iulia Andreea Vilceanu) este o tanără artistă din Satu Mare care işi compune singură melodiile, fiind pasionată de muzică şi dans încă de când era copil. Este atrasă de asemenea şi de psihologie, multe din piesele sale fiind consecinţa unor profunde introspecţii. Elementul definitoriu al muzicii create de Villia este autenticitatea, o ilustrare a realităţii necosmetizate: oameni, locuri, situaţii care au marcat povestea celor 18 ani ai săi.

Melodia „No.51”- o metafora a copilăriei sale, este prima piesă de pe albumul de debut al Villiei – „Inkblot”. Muzica, versurile, scenografia şi co-regia videoclipului aparţin artistei.

Îi dorim mult succes tinerei artiste, fiind convinşi de faptul că talentul ei muzical ne va încânta şi în viitor” este mesajul Centrului Cultural al MAI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.