L-au sechestrat in propria masina ! Cinci persoane retinute !

Ieri, 20 iulie, în jurul orei 03.00 polițiștii din Carei au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, din Tiream, cu privire la faptul că în aceeași noapte ar fi fost agresat de mai multe persoane necunoscute.

In timp ce se afla în autoturismul personal, împreună cu o femeie, reclamantul, ar fi fost agresat de către patru bărbați, care l-ar fi deposedat de mai multe bunuri.

Unul dintre bărbați ar fi urcat la volanul autoturismului și ar fi condus până la o locație unde reclamantul susține că avea o sumă de bani, sumă pe care bărbații ar fi dorit să i-o sustragă. În urma verificărilor intreprinse, polițiștii au identificat toate persoanele implicate, fiind vorba despre doi bărbați de 32, respectiv 23 de ani, doi minori de 14 ani și tânăra care îl însoțea pe reclamant, de 18 ani, toți din municipiul Carei.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a celor cinci persoane identificate, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei pentru a se lua măsurile legale. Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și conducere fără permis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.