Haideți să-l ajutăm pe Liviu să ne audă !

Liviu Canalas, un tânăr din municipiul Satu Mare, are nevoie de ajutorul nostru.

Liviu și-a trăit cei 21 de ani de viață în mare parte în liniște și tăcere. Fără părinți care să-l ghideze, tânărul cu probleme de auz nu a reușit să își dezvolte nici abilitățile de vorbire. Dar ceea ce în urmă cu 20 de ani era de neconceput, acum, grație progresului tehnologic, s-ar putea întâmpla. Liviu ar putea auzi pentru prima dată foșnetul frunzelor, ciripitul păsărilor și vocile celor din jur. Ar putea, astfel, avea șansa la o viață mai bună.

Din păcate, suma de 17.000 de lei, care ar acoperi costul testelor și aparatului personalizat, depășește cu mult posibilitățile financiare ale tânărului. Împreună cu membrii SamCivica, Liviu a făcut primele teste pentru stabilirea tipului de dispozitiv care l-ar putea ajuta cel mai mult, iar asociația va fi alături de el nu doar până la achiziționarea aparatului, ci și în perioada următoare, în care tânărul va încerca să își dezvolte abilitățile de comunicare.

Liviu are nevoie de două aparate, câte unul pentru fiecare ureche, iar audiograma preliminară a arătat că dispozitivele care ar putea să îl ajute sunt cele Enzo Q 988, de ultimă generație, care permit personalizarea programelor, în așa fel încât Liviu să poată auzi cât mai clar și cât mai bine cu putință.

Asociația SamCivica face un apel la sătmăreni și îi roagă pe cei care pot să vină în sprijinul lui Liviu, astfel încât tânărul să se poată bucura de toate avantajele pe care nu le-a avut din cauza condițiilor dificile în care s-a născut.

Donațiile se pot face în contul deschis în RON la Banca Transilvania

Titular cont: Canalas Liviu

Cont in RON: RO37BTRLRONCRT0373513302.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.