Trucuri pentru a nu da gres cand alegi pepenele

Dacă și tu obișnuiești să apelezi la diferite trucuri pentru a testa care este cel mai bun pepene, află cum trebuie să fie codița fructului, de fapt, pentru ca acesta să fie zemos și dulce.

De asemenea, există o mulțime de alte sfaturi pe care le poți aplica astfel încât să te asiguri că alegi pepenele potrivit de fiecare dată. Cu siguranță nu vei da greș data viitoare când vei merge la piață.

Sezonul canicular merge mână în mână cu consumul de pepene, un fruct savuros, dulce și extrem de zemos, care potolește arșița în timpul verii. Totuși, uneori este dificil să alegi cel mai bun pepene, ținând cont de faptul că există o mulțime de trucuri prin care testezi dacă acesta este suficient de copt și de dulce. Pentru că ne dorim cu toții un fruct delicios atunci când servim o felie de pepene, iată sfatul simplu pe care trebuie să îl urmezi data viitoare când mergi la cumpărături.

Trucul esențiale pentru a te asigura că ai în față cel mai bun pepene este să analizezi codița fructului. Aceasta trebuie să fie verde. În cazul în care ea este uscată, înseamnă că pepenele a fost cules deja de mult timp. De asemenea, atunci când testezi pepenele să vezi dacă este copt, încearcă să îl lovești cu degetul. Dacă sunetul care se aude este unul care seamănă cu cel de “gol”, înseamnă că pepenele este copt. În cazul în care acesta sună a “plin”, atunci ai în față un fruct crud.

Sursa: Impact.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.