Cele mai longevive cupluri din Satu Mare, premiate

Conducerea Primăriei Satu Mare continuă tradiția premierii celor mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare.

Miercuri, 14 iulie, în Grădina Romei, au fost felicitate 29 de cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie și 5 cupluri ce sărbătoresc 60 de ani de căsătorie. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a subliniat cât de important este modelul acestor cupluri pentru comunitatea sătmăreană și pentru tinerele generații.

,,Cred că modelele sunt foarte importante într-o comunitate! Vă asigurăm de tot respectul și prețuirea noastră pentru că, în ciuda vremurilor grele pe care le-ați traversat, ați continuat să rămâneți împreună pentru a vă atinge țelurile. Dumneavoastră demonstrați și la această vârstă onorabilă că viața în doi este frumoasă și că familia este o valoare importantă a societății noastre! Vă felicit și vă doresc mulți ani, cu sănătate, alături de toți cei dragi!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Satu Mare a oferit fiecărui cuplu și un premiu în valoare de 1000 lei. Premierea acestor membri ai comunității noastre este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.