Lucrari pe drumurile din judet

Au început lucrările de modernizare a două tronsoane de drumuri județene care cuprind și sectoare de pământ pe care nu s-a intervenit până acum cu nicio lucrare de investiții.

Este vorba despre tronsonul cuprins între orașul Ardud și localitatea Viile Satu Mare, în lungime de 6,1 km și tronsonul dintre localitatea Cehal din județul Satu Mare și localitatea Camăr din județul Sălaj, în lungime de 6,4 km. Pe ambele tronsoane se realizează lucrări de defrișare a vegetației și decopertarea zonei drumului, în vederea pregătirii lucrărilor de așternere a balastului din sistemul rutier.

Ne propunem să reducem cât mai mult din numărul kilometrilor de drumuri de pământ din județ. Aceste două tronsoane de drum, odată modernizate, vor asigura continuitatea unui proiect mai amplu de reabilitare a infrastructurii rutiere prin care se va dezvolta turismul spre zona viticolă Ardud-Vii și un acces rutier modern spre județul vecin, respectiv comuna Camăr”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, care a făcut astăzi o vizită pe șantierele deschise pe cele două tronsoane.

În cadrul proiectelor de modernizare, vor fi realizate, de asemenea, accesele la proprietăți, șanțuri, podețe, parapete de siguranță, marcaje și semnalizări rutiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.