Accident intre Gelu si Terebesti. Soferul fugar, mort de beat

Duminică, 11 iulie, în jurul orei 22.30, polițiștii au fost sesizați prin 112, despre faptul că un autoturism a acroșat un biciclist pe DJ 108 L, între localitățile Gelu și Terebești, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma verificărilor efectuate și a mobilizării polițiștilor, a fost depistată persoana bănuită că a acroșat biciclistul, pe raza localității Moftinu Mare și a fost identificată ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Terebești.

Polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere de nici o categorie și că de asemenea, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, astfel că fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În urma evenimentului rutier, biciclistul, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Satu Mare, a suferit vătămări corporale.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.