Captura de țigări. Doi contrabandisti retinuti de polițiști (Foto)

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigarete.

Astfel, au oprite două autoturisme, despre care existau suspiciuni că sunt folosite pentru efectuarea de activități de contrabandă cu țigarete. Unul dintre autoturisme a fost oprit în județul Maramureș, cu sprijinul polițiștilor de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

În urma controlului efectuat, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, un bărbat, de 27 de ani, cetățean ucrainean, care ar fi transportat în autoturism 228.560 de țigarete, cu timbre fiscale cu inscripția „For Duty Free Only”, de proveniență Ucraina.

Al doilea autoturism a fost oprit în municipiul Satu Mare, cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare.

Conducătorul auto, de 21 de ani, cetățean ucrainean, ar fi transportat 280.000 de țigarete, cu timbre fiscale cu inscripția „For Duty Free Only”, de proveniență Ucraina.

Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.