Accident grav provocat de un sofer roman pe o autostrada din Germania (Foto)

Un șofer roman de 36 de ani a provocat un accident grav pe autostrada din Germania. Au fost implicate patru camioane. Romanul a suferit leziuni grave.

Miercuri, 7 iulie, a avut loc un accident rutier grav pe autostrada A6, între intersecția Sinsheim / Steinsfurt și Bad Rappenau, în direcția Nürnberg. Patru camioane au fost implicate în evenimentul rutier.

Pe autostradă s-a format un blocaj pe care un șofer de camion român în vârstă de 36 de ani nu l-a observat la timp. Pe banda din dreapta, a lovit un alt camion fără a frâna, cu o viteză de aproximativ 90 km / h.

Șoferul croat al camionului, în vârstă de 46 de ani, rula cu o viteză minimă. În urma impactului, camionul croat a fost împins în camionul unui șofer ceh în vârstă de 50 de ani din fața sa, iar acesta la rândul său a intrat în camionul condus de un bărbat de 37 de ani din Turcia.

Românul care a provocat accidentul a rămas blocat în cabina și a trebuit să fie eliberat dintre fiarele contorsionate de către pompieri. Grav rănit, a fost transportat la o clinică cu un elicopter medical.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.