Un fost preot care a omorât o minoră cere statului daune de 10 milioane de euro

Un fost preot din Bistrița-Năsăud, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare după ce a omorât în Mamaia o minoră pe care o plătise pentru sex, a cerut statului daune de 10 milioane de euro pentru că nu se simte confortabil în închisoare.

Acesta se plânge de tot ce trăiește în Penitenciarul Arad, acolo unde își ispășește pedeapsa de 12 ani de închisoare primită pentru uciderea unei fete de 15 ani. Bărbatul se plânge de faptul că prețurile de la magazinul închisorii sunt prea mari, iar produsele de aici ar fi contrafăcute, de proastă calitate și de multe ori expirate, întrucât au eticheta ruptă parțial pentru a nu se vedea data expirării.

Numai pentru acest aspect fostul preot cere despăgubiri de 1.000.000 de euro, pentru că din 2016 până în prezent a fost nevoit să cumpere din proprii bani hrană suplimentară și produse de igienă personală.

Fostul preot mai reclamă faptul că stă în celulă cu mai mulți deținuți, toți fumători, că nu are cel puțin 4 metri pătrați de spațiu propriu, iar în închisoare sunt ploșnițe și gândaci.

Fostul slujitor al Domnului se mai plânge că dimensiunile și caracteristicile patului sunt neconforme, iluminarea artificială și ventilația din penitenciar sunt necorespunzătoare, arătându-se deranjat și de umezeala, mucegaiul și mirosurile urâte din închisoare.

Bărbatul s-a mai plâns de faptul că nu are duș cu apă caldă în camera și WC separate, temperatura din camera este de 19 grade în sezonul rece, de faptul că nu are parte de asistență medicală și nu poate face sport zilnic, după cum i-a recomandat medicul.

Pentru toate acestea, fostul preot ucigaș de minore plătite pentru sex cere statului român daune totale de 10.000.000 de euro.

Zilele trecute, Judecătoria Arad i-a respins însă toate plângerile.

Fostul preot a ucis minora de 15 ani din Năvodari chiar în Vinerea Mare din 2015. Bărbatul o agățase pe un site de matrimoniale și s-au întâlnit într-un apartament închiriat în Mamaia, unde fostul duhovnic a venit special pentru a face sex cu tânăra.

Ulterior, le-a spus polițiștilor că fata i-a dat asigurări că are 20 de ani, iar după partida de sex nu s-au înțeles în privința tarifului, moment în care tânăra i-a spus că are de fapt 15 ani și dacă nu-i plătește suma pe care i-o cere îl va reclama la poliție pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră.

Fostul preot, care este însurat și avea o fiică de vârsta minorei cu care a făcut sex, și-a pierdut atunci cumpătul și a strangulat-o pe fată cu cablul unui fier de călcat. A sunat apoi el însuși la 112 pentru a anunța că a omorât pe cineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.