Atelier Anica – Haine unicat pentru femei unice

Fiecare femeie este unică în felul ei, fiecare corp are caracteristicile lui și fiecare ochi care o privește o vede altfel. Pornind de la această idee a apărut Atelier Anica, un atelier de modă pentru femei care realizează doar articole de îmbrăcăminte UNICAT.

“Am pornit la drum doar cu vise și speranțe iar încet, încet, acestea au devenit începutul unei frumoase povești. O poveste despre femeia fascinantă în frumusețea ei, despre iubirea eternă, simplitate și naturalețe.
Ținutele Atelier Anica sunt recunoscute pentru feminitatea, rafinamentul, autenticitatea și eleganță desăvârșită, fiind realizate cu pasiune în propriul Atelier de Creație.
Fiecare creație are povestea ei, iar echipa noastră vă invită să intrați în lumea lor magică.
Vă așteptăm cu drag să intrați pe tărâmul poveștilor!” a declarat pentru Sătmăreanul designerul atelierului, Cristina Dabija.


Magazinul online www.atelieranica.ro oferă tuturor celor intersați de frumos, de unic și de inedit o gamă variată de rochii de seară, rochii de zi, rochii de mireasă clasice și tradiționale, cardigane, pelerine și diverse accesorii hand-made. Eventualele ajustări de mărime solicitate de clientele magazinului sunt realizate gratuit. Totodată clientele au posibilitatea de a contacta direct prin whatsapp reprezentanții Atelier Anica pentru a clarifica orice nelămurire înainte de achiziționarea produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.