Traficant din Ucraina, reținut în judet. 21 de colete cu țigări, abandonate (Foto)

Marti, 1 iunie, polițiștii de frontieră din Negreşti Oaş au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Cămârzana, un grup de persoane care se deplasa dinspre frontiera de stat către interiorul țării, trei dintre ele transportând în spate colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru interceptarea acestora, moment în care persoanele au abandonat coletele și au fugit înapoi spre teritoriul ucrainean, însă unul dintre ei a fost reţinut de politisti.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

La fața locului, au fost descoperite 21 colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12.800 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 149.760 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele bărbatului în cauză, cetățean ucrainean, în vârstă de 29 de ani, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Negrești-Oaș au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.