Zi magică la Negresti-Oas … de Ziua Copilului (Foto)

Sute de copii, alături de primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca au sărbătorit în avans „Ziua Copilului”.

Mi-a surâs inima de bucurie vâzând atâta fericire pură la micuții noștri care au participat azi în număr mare la manifestările pe care le-am gândit în avans de Ziua Copilului, un eveniment pe care îl organizăm anual de când sunt primar și a fost mult așteptat de copiii noștri.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât a trecut mai bine de un an de când nu am mai putut socializa, nu ne-am mai putut strânge în brațe. De mult nu am mai văzut atâta chef de viață și atâta fericire!

Am început evenimentul în mod tradițional cu Ziua Porților Deschise la Primărie, unde cei mici și-au ales primarul copiilor și am continuat cu Carnavalul copiilor, la Muzeul în Aer Liber” spune primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

Copiii au asistat la numere de magie cu magicianul Robert Tudor, s-au distrat cu Mikey și Minnie, Donald şi Daisy, și-au pictat fețele și și-au făcut poze haioase, s-au îndulcit cu înghețată și au umflat baloane. Pe scenă, copii și elevi de la școlile din oraș au încântat auditoriul dansând grațios sau interpretând piese celebre de la rock la pop și la muzică populară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.