Ministrul Dezvoltarii a facut azi turul judetului

Ministrul Attila Cseke a vizitat astăzi, 31 mai, șantierele de execuție a lucrărilor aferente proiectelor finanțate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Prima vizită a fost în municipiul Carei, la Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu”, unde printr-un proiect PNDL de peste 13.000.000 lei se construiește o nouă aripă a clădirii, cu săli de clasă, sală de mese și laboratoare moderne. De aici delegația s-a deplasat la șantierul podului peste Someș din municipiul Satu Mare de pe strada Ștrandului iar apoi pe traseul DJ193A Satu Mare – Amați – Rătești.

La Rătești, ministrul a avut o întâlnire cu conducerea celor trei comune afectate de inundațiile din 13 mai (Beltiug, Socond, Supur), în cadrul căreia s-au discutat mecanismele prin care Ministerul Dezvoltării poate interveni, în special pentru refacerea infrastructurii, prin Compania Națională de Investiții.

La finalul vizitei în județul Satu Mare, ministrul, alături de conducerea județului și a municipiului reședință de județ, a susținut o conferință de presă în Sala Mică a Palatului Administrativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.