Șofer roman de TIR, strivit într-un accident, la granița dintre Cehia și Slovacia (Foto&video)

Un roman, șofer de TIR, a murit vineri dimineața, pe autostrada D2, în apropriere de Lanžhot (regiunea Břeclav din Cehia), aproape de granița cu Slovacia.

Tragicul accident s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor care dirijau circulația în zona respectivă.

Șoferul orădean conducea un TIR pe direcția Brno- frontiera Slovacia, aflată în apropiere. Lucrătorii rutieri se aflau pe autostradă cu un camion la care era atașat un indicator rutier.

Potrivit imaginilor video, șoferul orădean a intrat în el și l-a împins în fața sa. În acest proces, camionul său a trecut printre bariere și a ajuns pe contrasens.

Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala, potrivit aceleiași surse.

Pompierii l-au eliberat pe românul blocat sub supravegherea medicilor.

Am trimis un elicopter și un echipaj medical la sol la fața locului. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbatul de vârstă mijlocie”, a declarat Hedvika Kropáčková, o purtătoare de cuvânt a serviciului de salvare. O ambulanță a salvatorilor l-a dus pe șoferul mașinii muncitorilor rutieri la spital cu coaste rupte și pentru investigații suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.