Verdictul exploziei de astazi din municipiul Arad: CRIMĂ ! (Video)

Anchetatorii de la București au descoperit urme de explozibil, în cazul tragediei de azi dimineața, în care un om de afaceri din Arad a murit.

Ceea ce se presupunea încă de azi dimineaţă, de la ora 07.00, se adevereşte: omul de afaceri Ioan Crişan a fost victima unei execuţii.

Surse apropiate anchetei au confirmat faptul că se exclude total varianta unui accident, cercetările vizând o crimă.

Anchetatorii de la București, sosiți cu elicopterul la Arad, au descoperit urme de explozibil în mașina omului de afaceri arădean, sub bancheta din fața a vehiculului. Au fost, de asemenea, audiate persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, dar și persoane care se spune l-au văzut ultima oară pe Ioan Crișan.

În aceste momente, se analizează imaginile de pe camerele de vederi din vecinătatea supermarketului unde a avut loc deflagrația.

Mașina omului de afaceri Ioan Crișan a explodat în jurul orei 07.00, luând foc mai apoi în parcarea supermarketului Profi din Vlaicu, chiar când șoferul dădea cu spatele pentru a ieși din ea. Explozia a fost atât de puternică încât l-a aruncat pe omul de afaceri în portbagajul mașinii. Geamurile de la etajul I ale blocului la parterul căruia se află supermarketul au fost sparte și ele.

Ioan Crișan era cunoscut pentru afaceri în domeniul transporturilor, pentru fermele de somn african (unele dintre puținele din Europa de Est) pe care le deținea în Iratoșu, în perimetrul unei foste fabrici de cânepă, cu 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, și pentru afacerea cu crocodili pe care a încercat să o pună pe picioare chiar înainte de pandemie.

Omul de afaceri intenționa să dezvolte aici o fermă care să producă carne de crocodil, foarte căutată în restaurantele din vest, dar pandemia a pus piedică acestei investiții. Ioan Crișan este cunoscut și ca fostul socru al deputatului PNL de Arad, Sergiu Bîlcea și pentru faptul că înainte de alegerile locale, membru de partid la PLUS fiind, avea intenții în a conduce formațiunea, fie el, fie fiica sa.

Sursa: www.aradon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.