Explozia. Ce spune Politia despre moartea omului de afaceri din Arad ? (Foto)

Poliția a revenit, la cateva ore de la producerea exploziei de azi (29 mai) dimineata, cu un comunicat în care se arată ca la Arad vor ajunge pentru a cerceta acest caz specialiști de la București.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian GHEORGHE” se arata în comunicatul Poliției.

Potrivit celor de la fața locului, victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes.

Conform martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei mașinii la ieșirea din parcarea de la PROFI. Unii locuitori de aici au filmat focul declanșat după explozie, așa cum puteți vedea în imaginile noastre.

Detalii citiți aici: https://www.satmareanul.net/2021/05/29/a-murit-dupa-ce-masina-in-care-se-afla-a-explodat-fotovideo/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.