Satmareanca legată de scaun, bătută și umilita

Un barbat de 45 de ani a fost condamnat, la instanta de fond, la inchisoare cu executare dupa ce a sechestrat-o pe amanta sa cu 17 ani mai tanara, pe care a agresat-o si a obligat-o sa ii ceara iertare sotiei lui, intr-o inregistrare video.

Barbatul a fost ajutat de o prietena a acestuia, tot de 45 de ani, care a fost condamnata de prima instanta la inchisoare cu suspendare.

Povestea incepe in luna septembrie 2017, cand tanara, care atunci avea 25 de ani, s-a mutat din Satu Mare la Deva pentru a-si finaliza studiile liceale, la seral. Alegerea orasului Deva ca resedinta temporara a fost determinata de imprejurarea ca o sora a mamei sale, care era plecata la munca in Germania, locuia aici, scriu jurnalistii de la www.ziare.com

În apropierea scolii se afla imobilul detinut de T. Ovidiu Radu, avand destinatia de locuinta familiala, precum si de spatiu comercial, in care a fost amenajat un bar. Data fiind apropierea fata de sediul unitatii scolare, la scurt timp dupa sosirea in municipiul Deva, tanara a inceput sa frecventeze localul respectiv, context in care l-a cunoscut pe proprietar.

Cu timpul tanara a inceput a inceput sa dezvolte sentimente de afectiune fata de barbat, iar in primavara anului 2018, in perioada lunii mai, cu toate ca barbatul era insurat de 18 ani, avand doi copii minori, intre cei doi a inceput o relatie intima, intre acestia consumandu-se mai multe raporturi sexuale orale, fie la locuinta tinerei, fie la domiciliul barbatului.

Incidentul sangeros a avut loc in seara zilei de 22 august 2018 in locuinta barbatului din Deva. S-au intalnit la bar unde, la un moment dat, au ramas doar T. Ovidiu Radu, victima si R. Ramona Maria, care avea sa ajute la realizarea planului pus la cale de barbat. Ulterior au plecat in locuinta acestuia si s-au asezat la o masa din bucatarie.

Tânăra a fost legată de un scaun „pentru a vedea cum sunt tinuti infractorii”. Initial, victima nu a manifestat o ingrijorare deosebita si a interpretat intreaga activitate ca pe un joc, aceasta idee fiindu-i indusa de catre barbat pana in momentul in care a reusit sa o imobilizeze, legandu-i cu banda adeziva mainile si picioarele de elementele scaunului, suficient de strans incat sa nu se poata elibera pentru a parasi incaperea.

Raspunsurile tinerei la intrebarile ori solicitarile lui T. Ovidiu Adrian, in sensul ca ar avea fata el sentimente de afectiune, astfel incat nu este hotarata sa-i ceara scuze sotiei acestuia, i-au creat acestuia o stare ridicata de nervozitate si a lovit-o cu palma peste fata, provocandu-i o sangerare pe nas. In acelasi timp, a solicitat celeilalte femei sa inregistreze audio-video cu telefonul mobil momentul in care tanara va promite ca ii va lasa familia in pace si va cere iertare acestora, fiind astfel realizata o prima filmare cu durata de aproximativ 8 minute.

Pe parcursul intregii inregistrari, inculpatul, dand dovada de cruzime, a lovit in mod repetat persoana vatamata, in general in zona fetei, a tras-o de par, i-a manjit fata, scalpul si tricoul cu sangele acesteia, i-a adresat injurii si cuvinte jignitoare, amenintari cu acte de violenta si cu moartea, solicitandu-i sa-si ceara scuze si sa promita ca nu-l va mai cauta.

Persoana vatamata, la solicitarea inculpatului a cerut iertare sotiei acestuia si a promis ca nu va mai interveni in vreun fel in relatia maritala si nu va mai vorbi „nimic rau de nimeni”.

Barbatul si femeia care l-a ajutat cu filmarea au fost trimisi in judecata si condamnati, pe fond, la Judecatoria Deva. T. Ovidiu Adrian a fost condamnat la 3 ani si 2 luni de inchisoare cu executare pentru lipsire de libertate in mod ilegal si santaj. R. Ramona Maria a primit 1 an de inchisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani.

Barbatul mai trebuie sa-i plateasca victimei sale suma de 20.000 de lei daune morale, in timp ce femeia a fost obligata sa achite suma de 5.000 de lei. Hotararea definitiva va fi pronuntata la Curtea de Apel Alba Iulia.

Sursa: www.ziare.com

Un Comentariu la "Satmareanca legată de scaun, bătută și umilita"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.