Suspecţii din jaful anului, trimişi acasă. Nu au fost arestaţi

Cei doi suspecţi reţinuţi, marţi, în dosarul legat de furtul seifului cu sute de mii de euro din sediul firmei Madrugada, orădenii Sebastian Ivan şi Cosmin Făt, au fost plasaţi sub control judiciar, miercuri, de anchetatori.

Un alt suspect din grupul care ar fi dat lovitura, Adrian Cristian Stoicheci, pentru care procurorii au cerut arestarea, a fost de asemenea pus sub control judiciar, dar de judecători.

În decembrie anul trecut, un grup de hoţi mascaţi au intrat, în circumstanţe încă neelucidate complet, în sediul firmei din Palota, de unde au plecat pur şi simplu cu seiful proprietarul companiei, în care Turcu avea cel puţin 200.000 euro, 200.000 lei şi mai multe lingouri de aur.

Jaful din decembrie, s-a comis la pont, căci hoţii au reuşit să evite declanşarea sistemului de alarmă, nu au fost sesizaţi de paznici, iar ulterior nici nu au putut fi identificaţi după înregistrările camerelor de supraveghere.

La finalul audierilor, Ivan şi Făt au fost reţinuţi pentru câte 24 de ore, sub acuzaţia de furt calificat prin violare de sediu profesional. Nu sunt cunoscute motivele pentru care procurorii au decis ca aceştia să fie cercetaţi în continuare sub control judiciar şi nu au fost duşi în instanţă, pentru obţinerea unor mandate de arestare.

Mai multe despre acest caz citiți aici:

https://www.satmareanul.net/2021/05/25/retinuti-pentru-furtul-unui-seif-plin-cu-bani-si-aur-i-au-avut-afaceri-si-la-satu-mare/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.