Șef nou la Anticoruptie ! Legături cu clanul Duduianu ? Exista filmari !

Chestorul Liviu Vasilescu, fost inspector general al Poliţiei Române, a fost numit, joi, la conducerea Directiei Generale Anticoruptie (DGA). Vasilescu a demisionat de la şefia Poliţiei Române după ce a fost filmat când s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu înaintea ceremoniei de înmormântare a lui Emi Pian.

Începând de azi, 27 mai, prin numirea la conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie a domnului Liviu Vasilescu, chestor principal de poliţie, în vârstă de 53 de ani, se face încă un pas important în atingerea obiectivului asumat de a construi instituţii puternice şi eficiente. Este vorba despre un poliţist cu o vastă experienţă operativă şi managerială (30 de ani în Poliţia Română), o persoană respectată în sistem”, a transmis, joi seară , MAI.

Liviu Vasilescu şi-a anunţat retragerea de la conducerea Poliţiei Române, la 1 septembrie 2020, după ce a fost filmat când s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu înaintea ceremoniei de înmormântare a lui Emi Pian.

După apariţia imaginilor în spaţiul public, Liviu Vasilescu a afirmat că a fost „un demers care este absolut legal, făcut cu bună credinţă”.

Ulterior, IGPR a transmis un comunicat de presă cu „clarificări”, care însă au nemulţumit şi mai mult opinia publică şi poliţiştii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.