Aproape 3000 de pistoale au fost găsite la frontieră, într-un TIR (Foto)

Peste 2.800 de pistoale cu glonț, tip revolver, au fost descoperite la frontieră, la Tulcea, într-un TIR condus de un cetățean ucrainean.

Potrivit lui Bode, este vorba despre 2.850 de pistoale noi, cu glonț, care au fost găsite de către polițiștii de frontieră de la Isaccea ascunse într-un camion încărcat cu mobilă.

Șeful MAI a precizat că acestea erau ascunse în 143 de cutii. 

Structurile MAI au realizat o captură record de arme de foc, arme letale. Vorbim de 2.850 de pistoale noi cu glonț. Luni seara, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de trecere a frontierei Isaccea au depistat, ascunse într-un camion condus de un cetățean ucrainean cele 2.850 de pistoale cu glonț, calibru 4 și 4,5 mm”, a declarat ministrul de Interne.

Bărbatul transporta, conform documentelor de însoțire, obiecte de mobilier și diferite produse alimentare din Turcia pentru o societate Ucraina. Armele au fost ridicate în vederea confiscării. Dosarul penal este întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a mai spus Lucian Bode.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.