Accident teribil în Austria: Doi români morți și patru răniți (Foto)

Un accident tragic a avut loc joi (26 mai) seară pe Westautobahn (Austria), între ieșirile spre localitățile Seewalchen am Attersee și St. Georgen im Attergau, la circa 30 de km de Salzburg. Bilanțul este de doi morți și 4 răniți grav, toți români care circulau într-un microbuz românesc.

Microbuzul a intrat frontal în spatele unui vehicul care staționa pe partea benzii de urgență și aparținea unui echipe de lucru pe autostradă, în jurul orei 3 a.m. Microbuzul era condus de un român în vârstă de 38 de ani.

Pompierii și ambulantierii au intervenit rapid cu utilaje de descarcerare pentru că în interiorul microbuzului se aflau persoane încastrate. Pentru un adolescent de 17 ani și un bărbat de 49 de ani, intervenția a venit prea târziu. Alți patru ocupanți au fost răniți, unii grav, în accident. Inclusiv părinții tânărului de 17 ani.

Detaliile și cauzele care au produs accidentul nu erau încă cunoscute joi dimineață. Microbuzul a fost complet distrus de forța impactului.

Autostrada a fost închisă timp de aproximativ două ore în direcția Salzburg între intersecția Seewalchen am Attersee și intersecția St. Georgen im Attergau, circulația fiind îngreunată pentru încă circa o oră.

Sursa foto: www.ziarulromanesc.at

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.