Aurelia Fedorca: „Ne-au emoționat azi până la lacrimi”

E perioada serenadelor ! Elevii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic din Negresti-Oas s-au dus azi, 26 mai, cu serenada la Primaria din oraș.

Am avut onoarea să-i primim în vizită cu serenada, i-am aplaudat, am cântat cu ei și ne-am bucurat. Le-am oferit simbolic flori și un gând bun, le-am urat succes la viitoarele examene școlare sau ale vieții, care ne-a arătat în ultimul an ce ușor se poate schimba. A fost un am pandemic în care acești minunați elevi au trebuit să se adaptateze vremurilor și noi credem că au făcut-o cu brio.

Cât de mult ne-am bucurat să auzim din nou Gaudeamus pe străzile orașului ! Să putem să primim bucuria și emoția pe care o împărtășesc cu noi elevii absolvenți!

Le mulțumin pentru vizită, le dorim succes în tot ceea ce vor face în viață și să nu uite că nimic nu le poate sta în cale atunci când au un țel, iar școala este primul pas spre reușită. De asemenea, le mulțumim părinților și dascălilor care au avut o misiune nu mai puțin dificilă și au avut nevoie să se adapteze și ei la vremurile dificile din ultimul an” spune primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.